LONGA BUSINESSCLUB VERMAAKT ZICH BIJ WENSINK MERCEDES


De tweede activiteit van dit businessclubseizoen trok op donderdag 16 februari jl. maar liefst 220 sponsoren. Begeleid door brandende vuurkorven werden de bezoekers hartelijk ontvangen door een enthousiast team van de Wensink Groep op de nieuwe vestiging in Lichtenvoorde. Na de koffie en een eerste borrel werd de avond namens de businessclub afgetrapt door Max Wekking en voorzitter Eef Steentjes. Laatstgenoemde kon met gepaste trots melden dat het aantal aangesloten bedrijven bijna de 150 gaat aantikken. Daarna was het de beurt aan de commercieel directeur van de Wensink Groep, de heer Gert van Kooy, die de aanwezigen meenam in de geschiedenis en de toekomst van het automobielconcern, dat het afgelopen jaar een omzet van maar liefst ca. 600 miljoen euro heeft gerealiseerd.

Ook de verdere avond, waarbij de sponsoren zich tussendoor op het buitenterrein tegoed konden doen aan lekkernijen uit de ‘outdoor cooking’ keuken van de Domme Aanleg, stond in het teken van de autosport. Guido van der Garde, ooit een jaar actief in de Formule 1, lokale autosportheld Stef Dusseldorp en Tim Coronel, één van de bekende autoracende tweeling, vermaakten het publiek met boeiende verhalen uit de praktijk.

Rond de klok van 11 werd het officiële gedeelte afgesloten en werd er nog enige tijd nagepraat en geborreld. Foto’s van deze avond zijn te vinden elders op deze site.  

De volgende activiteit is een bezoek aan de eredivisiewedstrijd Heracles-Heerenveen op 1 april a.s.

TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau