BUSINESSCLUB LONGA'30: ... EN DOOOOOORRRR!


De Stichting Businessclub Vrienden van Longa’30 is niet meer te stoppen. Op donderdagavond 28 september a.s. zal het businessclub seizoen wederom op traditionele wijze worden geopend in een grote feesttent op de Lichtenvoordse markt, het hart van de gemeente Oost Gelre. Daarbij zal onder meer wethouder sport de heer Jos Hoenderboom aanwezig zijn. De naar verwachting ruim 200 aanwezigen zullen worden getrakteerd op een avondvullend programma met onder meer enkele toespraken, entertainment met o.m. Raymond Willemsen (Gelderlander) en muziekfenomeen Mart Hillen, food en drinks en een korte presentatie door het promotieteam van de Special Olympics, een bijzonder evenement dat in 2018 in de Achterhoek wordt gehouden.

Onze voorzitter zal zoals gebruikelijk de nieuwe businessclubleden noemen en welkom heten en dat is deze keer een hele lijst. De afgelopen zomerperiode hebben zich weer ca. 10 nieuwe bedrijven gemeld. Ook zij gaan vanaf nu beleven dat een combinatie van gezelligheid en netwerken, te midden van een paar honderd businessclub leden, hen als Achterhoekse ondernemers heel veel kan brengen. Vraag een willekeurig BC lid naar zijn of haar ervaringen en de verhalen zullen louter positief zijn. En het uiteindelijke doel van dit succesverhaal, toenemende financiële ondersteuning van voetbal eersteklasser Longa’30, wordt ieder jaar weer overtuigend behaald.

Ook interesse om erbij te horen? Maak dit kenbaar via info@bclonga30.nl en wij nemen direct contact met je op. En als je snel bent kun je zelfs nog met twee personen als potential sponsor onze gast zijn op 28 september a.s.

TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau