LONGA'30-RKZVC: DE BUSINESSCLUB OP Z'N BEST


Op zaterdag 5 mei 2018 was het eindelijk zover. De jaarlijkse voetbalactiviteit die deze keer volledig in het teken stond van de derby tussen Longa’30 en RKZVC. De omstandigheden waren optimaal, tenminste afgaande op de stand op de ranglijst en het prachtige weer. Maar liefst 350 aanwezigen bevolkten vanaf 16.00 uur de speciaal voor deze gelegenheid opgetuigde feesttent. Zij waren getuige van een onderhoudende openingsspeech van onze voorzitter en een ludieke buut van het Grolse cabaretduo Joost en Martijn. Vanaf 18.00 uur kon iedereen getuige zijn van de wedstrijd, waarbij de meesten hadden plaatsgenomen op de tijdelijke businessclub tribune aan de voorkant van de tent. De businessclub had deze middag en avond kosten noch moeite gespaard om er een geweldige happening van te maken. En daar is zij met vlag en wimpel in geslaagd. Ondanks de 0-1 nederlaag voor Longa’30 werd er tijdens en na afloop van de wedstrijd tot in de late uurtjes geborreld, genetwerkt, geouwehoerd en ook gedanst op de opzwepende beats van de vermaarde Black Out DJ’s Jan en Pieter.

Getuige de positieve reacties van onze businessclubleden en de overige aanwezigen, waaronder ook de leden van de businessclub van RKZVC, kon worden gesproken van een zeer succesvol evenement, waarmee ongetwijfeld weer de nodige goodwill is gekweekt en de interesse zal zijn gewekt van potentiële leden. Voor een sfeerimpressie zie elders op deze site onder ‘foto’s’ en onder de After Movies.
 
Wij wensen onze sponsoren alvast een fijne (zomer)vakantie. Daarna pakken wij de draad weer op en beginnen we vol enthousiasme aan alweer het 10e businessclub jaar!   

TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau