OPENING 11E BUSINESSCLUBSEIZOEN: ALOM WAARDERING VOOR EEN VEELZIJDIGE AVOND


Op donderdag 3 oktober 2019 waren grofweg 300 aanwezigen, veelal ondernemers aangesloten bij onze businessclub, getuige van een zeer geslaagde en vooral veelzijdige avond. Deze vond net als voorgaande jaren plaats in een grote tent op het Lichtenvoordse marktplein.
Na de opening door de voorzitter van onze businessclub en een bijdrage van de jeugdvoorzitter van SV Longa’30, werd het daarna al snel muisstil. Er was volle aandacht en vooral zichtbaar diep respect voor de eerste twee gasten, te weten Jelle van Gorkom en Stig Broeckx. Twee jonge topfietsers (BMX en wielrennen), die door een noodlottig ongeval ernstig hersenletsel hebben opgelopen. Onder deskundige leiding van sportjournalist Raymond Willemsen namen zij de aanwezigen mee naar het moment dat hun leven voorgoed veranderde en vertelden zij e.e.a. over het zware revalidatietraject waar zij nog midden in zitten. Het doorzettingsvermogen en de enorm positieve instelling van deze jongens werkte aanstekelijk en heeft bij de businessclub grote indruk achtergelaten. Namens de businessclub kregen de beide kanjers na afloop een bloemetje en een cheque aangeboden van € 1.000,00 per persoon. Deze gift zullen zij besteden aan resp. een bijzondere revalidatie in de VS (Jelle) en aan een nieuwe ‘gewone’ fiets om korte afstanden mee af te leggen (Stig).   
Na de pauze keken Max Wekking en Eef Steentjes samen met de BC leden terug op de eerste 10 jaar businessclub. Aan de hand van foto’s en filmpjes passeerden diverse activiteiten en personen de revue, zodat een zwaar eerste onderwerp werd afgewisseld met een luchtiger deel twee. Getuige de lachsalvo’s en het rumoer in de tent lieten de sponsoren zich prima vermaken. Tussendoor kregen zij een aantal heerlijke lekkernijen gereserveerd van LEO Restaurant en na afloop werd er - inmiddels ook een traditie - nog ‘ene met de jas an’ gedronken bij 5 Sterren Kroeg Tapperij van Ooijen. Deze avond werd ook de bestemming onthuld voor het tweede lustrum uitje met de sponsoren, dat zal plaatsvinden van 27-30 maart 2020. Deze keer zal een bezoek worden gebracht aan Schotland (Edinburgh). Voor alle foto’s van deze avond zie foto’s.   
De volgende activiteit is het jaarlijkse bedrijfsbezoek. 

TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau