LONGA'30 BUSINESSCLUB OP Z'N BEST


Donderdag 1 december 2022 was voor velen een bijzondere avond. Ruim 250 mensen waren samengekomen bij Pillen ’t Zwaantje in Lichtenvoorde voor de laatste business bijeenkomst van het kalenderjaar. Het was een bijzondere avond voor de familie Pillen, omdat deze bekende horecagelegenheid haar deuren binnenkort zal sluiten en de grote zaal nog één keer afgeladen vol was. Maar ook voor de Stichting Businessclub Vrienden van Longa’30 zelf, omdat in dezelfde zaal in 2009 het eerste startschot werd gegeven voor de huidige businessclub die inmiddels maar liefst 206 aangesloten Achterhoekse bedrijven telt.     
Na een ludieke binnenkomst, waarbij alle aanwezigen via een speciale route door zo ongeveer alle ruimtes van ’t Zwaantje naar ‘het Zwanenmeer’ werden geleid, werden de sponsoren/ondernemers en andere genodigden welkom geheten door BC voorzitter Eef Steentjes. Daarna was het de beurt aan Hans Pillen en ‘aangever’ Max Wekking, die aan de hand van een fotopresentatie en met de nodige humor stil stonden bij de historie van ’t Zwaantje en de toekomst van Hotel De Koppelpaarden waar Hans al enige tijd de scepter zwaait. Na een korte pauze volgde een prachtige humorvolle bijdrage van Grollenaar en oud- Tukker ‘Antonie’ Rob Oude Luttikhuis en een loterij, waarbij diverse relikwieën uit de hotelkamers van ’t Zwaantje en een dinerbon werden vergeven. Ook de mannen van Longa’30 1 werden nog even in het zonnetje gezet vanwege hun recente topprestaties.
Het officiële programma werd afgesloten door het alom bekende duo Joost en Martijn die - ondanks dat ook zij Grolse wind meebrachten - de zaal weer dubbel kregen van het lachen.

Vele sponsoren uit de gehele regio hebben naar eigen zeggen weer enorm genoten van deze ouderwets gezellige avond. Dit was wat ons betreft weer de businessclub op z’n best. En daar doen we het voor!

De foto’s van deze avond zijn te vinden elders op deze site onder ‘foto’s’.TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau