SOCCER MEETS GOLF...EEN HOLE IN ONE!


Op vrijdagmiddag 20 september stond de eerste activiteit van het seizoen 2013-2014 op de kalender gepland, SOCCER MEETS GOLF! Nagenoeg 50 enthousiastelingen togen richting Winterswijk naar De Voortwisch waar het Red Flag Golf Animatieteam een volledig sport & spel programma in elkaar had gezet. Zowel de gediplomeerde GVB-ers als ook de recreatieve Golf liefhebbers kwamen daardoor aan hun sportieve trekken.

Na het openingswelkom door voorzitter Eef Steentjes werden de teams geformeerd. De GVB-ers werden op sterkte geselecteerd en de clinic volgers werden aan de hand genomen door twee ervaren Golf cracks.

Alles zat mee deze middag, het weer was perfect voor een partijtje Golf. Droog maar niet te warm, ideaal zodat de losgeslagen graspolletjes snel zonder blijvende schade weer teruggeplaats konden worden...

Opvallend om te vermelden is het feit dat de afvaardiging van BVH Display bv met beide eervolle vermeldingen aan de haal gingen. Martijn Bijker sloeg deze middag de langste bal (in jargon; the longest) en Thijs van Halteren werd 'overall winner' van de middag. Wellicht is het in de creatieve sector gebruikelijk om regelmatig de ontspanning te zoeken op de Golfbaan...

Nadien werd er nog gezellig nagenoten met een koele verkwikking en een passend buffet hapje als besluit. Kortom, een geslaagde seizoensouverture. Dat belooft nog wat voor de rest van dit jaar!

Check uw van uw favoriete speler(s) en speelster(s) op de site onder de rubriek  foto's!!

Wij zien u graag terug op 2 november bij de volgende BC activiteit!


TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau