BEZOEK DE GRAAFSCHAP - FC TWENTE


De leden van onze businessclub brengen vrijdag 15 april 2016 een bezoek aan de wedstrijd in de eredivisie tussen De Graafschap en FC Twente. Maar liefst 210 leden hebben zich hiervoor aangemeld.
Voor de leden van de BC Longa 30 is de wedstrijd tussen De Graafschap en FC Twente een bijzondere. Menig ondernemer onderhoudt nl. goede contacten met het bedrijfsleven en consumenten in de Achterhoek maar natuurlijk ook in Twente. Dat maakt Lichtenvoorde ook tot zo’n unieke plaats, midden in de Achterhoek maar met vertakkingen richting het Twentse land. Daarnaast is er natuurlijk ook op sportief vlak vanuit Longa’30 zelf een connectie met beide profclubs. Zo heeft Sander Boschker in het verleden het doel verdedigd van FC Twente en staat Hidde Jurjus nu bij De Graafschap zijn mannetje. Beide keepers zijn ooit bij Longa’30 begonnen en geboren en getogen Lichtenvoordenaren.
Het zal voor sommige leden van BC Longa ’30 een harde kluif worden om een keus te maken welk team ze zullen toejuichen. Beide teams verdienen de sympathie. Dat het echter vooral een gezellige avond gaat worden dat is bij de BC wel zeker en ook zakelijke banden zullen ongetwijfeld weer ontstaan of worden aangehaald.
Het bestuur van BC Longa ’30 dankt bij voorbaat haar activiteitencommissie en de mensen van De Graafschap, die samen dit bezoek mede mogelijk maken.TWEETS

Webdesign: i-3 Reclamebureau